IPOLYTARNÓC község webhelye

 Javaslattételi módok az értéktárba történő felvételhez,
illetve az Ipolytarnóc értékeit bemutató gyűjteményhez

Azt, hogy kereteit tekintve mi számít értéknek, a 114/2013. (IV. 16.) Kormányrendelet kategorizálja ugyan, de nem határozza meg az egyes értékek pontos jellegét, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a települési értéktárba bármi bekerülhet, amit a település lakossága/közössége hasznosnak, szépnek bemutatandónak, értéknek tart. Amennyiben tudomása van bármilyen olyan "dologról" (pl. a településen élő vagy innen származó kiemelkedő jelentőségű személy, a településre jellemző ének, tánc, viselet, szokás, étel, régi mesterség vagy hagyomány ismerete, helyi specialitás, építészeti vagy képzőművészeti alkotás, a településre jellemző növény, természeti környezet, helyi ünnep, családi szokás, stb.) amelyek Ön szerint értéket képviselnek Ipolytarnóc település vonatkozásában, az alábbiakban ismertetett módok valamelyikének igénybevételével jelezheti.

Papír alapon: A pdf formátumú javaslattételi lap itt érhető el.
A települési értéktárba történő felvételhez szükséges javaslat benyújtása során minden esetben mellékelni kell az itt elérhető nyilatkozatot.

Személyesen: Ipolytarnóc Község Önkormányzatának Polgármesteri Hivatalában (Ipolytarnóc, Határ út 5.) nyújthatja be javaslatát, valamint személyes segítségnyújtásra és tájékoztatásra is itt van lehetősége.